Rekrytering och coach

Första inlägget
Hej du som läser!

Hur hittade just du hit? Var det genom FB-gruppen, genom bloggportalen eller genom min hemsida? (Hemsidan är ännu inte lanserad och därför kan inte du som läser detta inlägg just idag ha kommit hit genom den.)

Vem är jag och vad vill jag?
Bloggen är en förlängning av min verksamhet och av FB-gruppen samt av hemsidan. Här komemr jag att kunna diskutera och ta upp ämnen som inte är möjliga i de andra mediumen. Jag komemr att kunna gå djupare och dela med mig mer brett kring ämnen som rör jobb, karriär kontra hälsa och balans. 

Sedan år 2015 driver jag FB-gruppen Jobba hemifrån där du som är jobbsökande och letar jobb hemifrån kan lägga upp en annons och bli kontaktad av arbetsgivare somerbjuder just detta. Har du en egen verksamhet dår fu under fredagar och lördagar lägga upp och promota din egna verksamhet. Även du som söker jobb kanske kan bli inspirerad att starta något nytt? I mån av tid lägger jag upp lediga jobb hemifrån. Jag har flera idéer för sidan som jag hoppas kunna realisera inom en snar framtid. 

På min hemsida som heter Rekrytering och coach lägger jag ut de tjänster som jag är med och tillsätter och de är (oftast inte) hemifrån. 
   På hemsidan erbjuder jag också mina tjänster inom CV och personligt brev. 
- Kan du skriva ett CV som attraherar arbetsgivare?
- Vet du hur det ska struktureras upp?
- Ett personligt brev, hur skriver du det för att arbetsgivaren ska bli nyfiken på just dig och vad är inte relevant att skriva i brevet? 
Jag erbjuder också möjlighet till coachningsamtal om saker som rör jobb, karriär och intervjer. I mitt jobb som rekryterare har jag märkt att många känner sig osäkra på hur en intervju går till och tankar som "varför får inte jag ett jobb trots 10 intervjuer?" eller "vad händer på en intervju?" har dykt upp hos flera. Som coach och rekryterare kan jag hjälpa dig med dina frågor och förhoppningsvis får du en bättre syn på jobbsökarprocessen. 

Att ha balans mellan jobbet och livet i övrigt är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat, inte minst sedan jag blivit utmattad. Därför vet jag dels hur viktigt det är med pauser och att avsätta tid för arbete när du arbetar från eget kontor och dels att kroppen får rätt näring. Jag har börjat att samarbeta med ett företag som heter Zija där jag dels kan hjälpa dig som vill starta eget att komma igång och dels erbjuda kvalitativ näring från trädet moringa. I denna blogg kommer flera diskussioner om balans att finnas med, hur du skapar din egna balans om du driver eget men också hur chefer som har anställda på distans  kan göra föra tt dessa ska må så bra som möjligt. 
 
Jag hoppas att du följer med mig på denna resa, vågar tänka i nya banor och skapar ett liv som Du vill och kan leva. 
 
Är du intresserad av samarbeten går det bra att kontakta mig på rekryteringochcoach@gmail.com liksom om du har någon fråga eller vill boka tid för mina tjänster. Priser hittar du på min hemsida. 

 
 
Anna

Hej!
Jag hittade hit via en kommentar du gjort på en annan blogg :) Ska ta och kolla in din fb-grupp också!

Svar: Så roligt! Du är varmt välkommen!
Rekrytering och coach

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress